VegaNova Festival

Dissabte 11 de maig, tot el dia a la Plaça de les Casernes de Vilanova i la Geltrú, Festival de la cultura Vegana i ecològica VEGANOVA.

Projecte Miller serà present amb el seu estand i moltes novetats:
– Productes de minerals
– Bosses reutilitzables
– Desodorant Natural
– Productes d’Aloe Vera
– Ramets de plantes aromàtiques
– Varietat d’encens
– Informació de les nostres teràpies
– Mostra de massatge geotermal facial

Podràs adquirir els nostres productes de minerals; esferes variades, bijuteria, puntes de quars, xapes d’àgata, varietat de minerals polits …. També ampliem la varietat encens i per descomptat trobaràs Palo Santo.
Una novetat, són les nostres bosses de reutilitzables per dir NO AL PLÀSTIC, lots de 3 i 6 bosses de 3 mides diferents per a les teves compres de fruita o verdura o simplement emmagatzematge.
Podràs gaudir durant tot el dia del massatge geotermal facial, perquè descobreixis els seus beneficis i la relaxació que aporta al teu rostre.
Els productes d’Aloe Vera, recentment incorporats a Projecte Miller, tindràs una mostra per provar  i comprar, però tenim molts més productes disponibles (cremes, cosmètica, xampús ….)
I un detallet són els ramets de plantes aromàtiques perquè els gaudeixis com vulguis.


Sábado 11 de mayo, todo el día en la Plaça de les Carsernes de Vilanova i la Geltrú, Festival de la cultura Vegana y ecológica VEGANOVA.

Projecte Miller estará presente con su stand y muchas novedades:

  • Productos de minerales
  • Bolsas reutilizables
  • Desodorante Natural
  • Productos de Aloe Vera
  • Ramilletes de plantas aromáticas
  • Variedad de incienso
  • Información de nuestras terapias
  • Muestra de masaje geotermal facial

 

Podrás adquirir nuestros productos de minerales; esferas variadas, bisutería, puntas de cuarzo, chapas de ágata, variedad de minerales pulidos…. También ampliamos la variedad incienso y por supuesto encontrarás Palo Santo.

Una novedad, son nuestras bolsas de reutilizables para de NO AL PLÁSTICO, lotes de 3 y 6 bolsas de 3 tamaños distintos para tus comprar de fruta o verdura o simplemente almacenaje.

Podrás disfrutar durante todo el día del masaje geotermal facial, para que descubras lo bueno y relajante que es para tu rostro.

Los productos de Aloe Vera, recientemente incorporados a Projecte Miller, tendrás una muestra para probar si quieres y comprar, pero tenemos muchos más productos disponibles (cremas, cosmética, champús….)

Y un detallito son los ramilletes de plantas aromáticas para que los disfrutes como quieras.