Tarot Evolutiu

El Tarot terapèutic o evolutiu, no és adivinatori ni predictiu, és una eina per al nostre creixement personal i espiritual.

L’efoncament que es vol donar en el tarot terapèutic és analític i les cartes es transformen en un mirall de l’ànima, d’allò profund, d’allò que vol sortir, d’allò que no entenem. Per tan a través de les cartes podem intentar comprendre el subconscient, d’aquesta manera, agafant consciència d’això, podem canviar i seguir endavant amb la nostra evolució.

En les consultes de tarot no tenim una pauta, entenem a cada persona diferent i única per això, després d’una primera presa de contacte veurem que és el més adient per la persona que consulta.

Es poden realitzar des d’una constel·lació familiar, a consultar l’estat dels txakres i fins a vàries tirades sobre el mateix tema. L’objectiu de la consulta és veure el que no veiem, el motiu de la mateixa consulta, prendre consciència. A partir d’aquí comença el treball personal.

Què pots consultar en una visita:

Bàsicament qualsevol tema que et preocupi, com poden ser; projectes o propòsits que vulguis realitzar per tal d’analitzar-los, inquietuds, relacions, bloquejos, analitzar situacions, incerteses o dubtes, somnis…. I un llarg etcètera.

Les sessions són totalment individuals i confidencials.

Es realitzen a Vilanova i la Geltrú i a Olèrdola. També es poden fer sessions Online via Skype o Hangouts.