Reiki

El Reiki treballa amb l’energia Universal Vital, per això podem dir que és un sistema de sanació natural.
Consisteix en la canalització de l’energia fent que la circulació pel cos del pacient porti a l’harmonització.
L’harmonització és la lliure circulació de l’energia Vital (energia de l’individu), per tant és equilibri. Un ésser equilibrat estarà en harmonia.

Qui pot rebre Reiki?

Tothom pot rebre Reiki, sense distinció de res. Tots som energia, per tan tothom pot harmonitzar-se amb aquesta tècnica.

Què tracta Reiki?
Quan alguna cosa pertorba la circulació de l’energia es crea un bloqueig emocional, l’equilibri es trenca i això pot provocar problemes físics i psíquics (dolors, nervis, pors, angoixes, mal estar…. fins arribar a la malaltia, si no es tracta).
Es pot rebre Reiki per qualsevol tipus de trastorns; dolors, esporàdics, per lesions, crònics, pre i post operatoris…., ansietat, nervis, traumes, angoixes, recuperacions, rehabilitacions, èpoques complicades o delicades, etc. O simplement per mantenir una vida equilibrada i harmoniosa.
Reiki treballa a un nivell molt més elevat que el físic, fent que actuï silenciosament a nivell energètic i emocional, al ritme que cada persona necessita, posant les coses a lloc, per restablir l’equilibri.

Com és una sessió de Reiki?

Si no has rebut abans una sessió de Reiki el primer què farem serà una explicació del que és, com actua i com et pots sentir.

Les sessions són totalment confidencials (a vegades surten emocions molt profundes o personals) i amb un ambient agradable i suau, sempre per al benestar de qui ve a fer-se la sessió.

Aproximadament una sessió dura 1 hora o una miqueta més, entre imposició de mans i intercanvi de sensacions.

Depenen de la patologia serà necessari més d’una sessió, sempre es dirà el que es crea oportú sent la persona mateixa qui decideixi, ja que és una teràpia no invasiva.

Pots rebre les teves sessions a Vilanova i la Geltrú i també a Olèrdola.