Projecte Miller

Projecte Miller s’inicia al món de les teràpies naturals al 2012. Des d’aquell moment s’inicia un nou camí que porta a investigar noves teràpies. Però no és fins al setembre del 2013 quan realment neix Projecte Miller, amb l’aparició de la consulta on per fi es podran atendre a totes aquelles persones que desitgin gaudir d’aquestes teràpies.

Darrere de Projecte Miller hi ha el projecte personal i evolutiu de l’Elisenda Torres Calaf qui es forma en el món de les teràpies naturals després de descobrir-les personalment i veure que són una eina molt potent i de creixement emocional i personal cap a una harmonització de la ment, el cos i l’ànima.

A partir de descobrir Reiki m’augmenta la necessitat de fer alguna cosa més amb aquesta eina tant meravellosa i poderosa. Em porta a augmentar els meus coneixements i a aprendre altres teràpies. També em fa realitzar un gir radical en la meva vida i dedicar-me plenament a les teràpies naturals.

M’acomiado de la meva feina, que durant vuit anys vaig estar exercint, per entrar de cap, però sobretot de cor, en el món de les teràpies naturals.

Mai em podré queixar ni penedir-me del que he fet, perquè gràcies a això he pogut fugir del que em tenia atrapada i poder descobrir altres mons.”

Una idea ràpida del que pots trobar a Projecte Miller:
Per a persones:
Teràpies Reiki, amb minerals i florals.
Cursos Reiki Usui Tibetà, tots els nivells.
Cursos i tallers varis (pèndol, txakres, meditació…).
Constel·lacions Familiars grupals i individuals.
Meditacions guiades setmanals.
Pràctiques de Reiki i de pèndol.

Per animals:
Teràpies Reiki i florals.
Consultes de comunicació animal, tot per ajudar a l’animal i al benestar de la família.
Constel·lacions familiars per animals.
Cursos Reiki aplicats a animals.
Tallers i cursos varis orientats al benestar de l’animal i la persona.

I també venta de productes de minerals.

Elisenda Calaf

Terapeuta i Mestra de Reiki Usui Tibetà.

Teràpies Holístiques, treballs per l’ànima