Què és el PLA RELAX?

El Pla Relax són dues sessions pensades per a que puguis relaxar-te, desconnectar, alliberar tensions musculars, desbloquejar i descansar.

Dues sessions on tindràs un massatge facial i d’esquena geotermal amb pedres calentes de basalt que t’aportaran l’energia per a reconnectar amb la terra i relaxar. Relaxaràs tot el rostre, part on sempre hi tenim molta tensió i està exposada constantment a agents ambientals. I també relaxaràs tota l’esquena i zona cervical alliberant així qualsevol tensió i dolor muscular.

Tindràs Reiki on es treballarà la teva energia vital per tal d’harmonitzar-la i tenir un equilibri intern òptim per a poder estar en equilibri.

Aromateràpia per a poder relaxar la teva ment i gaudir de les propietats aromàtiques dels olis essencials.

Massatge sonor amb bols tibetans per acabar de desconnectar i reconnectar amb la teva essència. Els bols tibetans et transportaran a un estat de vibració elevada aportant calma, harmonitzant i netejant la teva energia.

Respiració conscient per a poder relaxar-te amb la teva respiració, per a tenir uns instants on només existeix l’Ara i l’Aquí i poder gaudir de la plenitud i la calma que això aporta.

 

Per a què un PLA RELAX?

Per a qualsevol moment de la teva vida. No cal tenir una situació d’estrès o estar nerviós per a gaudir de tu.

El benestar no és un luxe, és un dret que tothom tenim però que hem de saber valorar.

Com és una sessió?

En la primera sessió tindràs un massatge geotermal facial (cara, cervical i baixar pels braços fins a les mans), acompanyat de Reiki i un massatge sonor amb bols tibetans.

En la segona sessió tindràs un massatge geotermal d’esquena (cara, cervical i baixar pels braços fins a les mans) i la respiració conscient, que serà guiada i acompanyada del massatge sonor.

En les dues sessions inclouen aromateràpia amb olis essencials.

La durada de cada sessió és d’1h. aproximadament.


¿Qué es el PLA RELAX?

El Plan Relax son dos sesiones pensadas para que puedas relajarte, desconectar, liberar tensiones musculares, desbloquear y descansar.
Dos sesiones donde tendrás un masaje facial y de espalda geotermal con piedras calientes de basalto que te aportará la energía para reconectar con la tierra y relajarse. Relajarás todo el rostro, parte donde siempre tenemos mucha tensión y está expuesta constantemente a agentes ambientales. Y también relajarás toda la espalda y zona cervical liberando así cualquier tensión y dolor muscular.
Tendrás Reiki donde se trabajará tu energía vital para armonizar y tener un equilibrio interno óptimo para poder estar en equilibrio.
Aromaterapia para poder relajar tu mente y disfrutar de las propiedades aromáticas de los aceites esenciales.
Masaje sonoro con cuencos tibetanos para acabar de desconectar y reconectar con tu esencia. Los cuencos tibetanos te transportarán a un estado de vibración elevada aportando calma, armonizando y limpiando tu energía.
Respiración consciente para poder relajarte con tu respiración, para tener unos instantes donde sólo existe el Ahora y el Aquí y poder disfrutar de la plenitud y la calma que esto aporta.

¿Para que un PLA RELAX?

Para cualquier momento de tu vida. No es necesario tener una situación de estrés o estar nervioso para disfrutar de ti.
El bienestar no es un lujo, es un derecho que todos tenemos pero que debemos saber valorar.

¿Como es una sesión?
En la primera sesión tendrás un masaje geotermal facial (cara, cervical y bajar por los brazos hasta las manos), acompañado de Reiki y un masaje sonoro con cuencos tibetanos.
En la segunda sesión tendrás un masaje geotermal de espalda (cara, cervical y bajar por los brazos hasta las manos) y la respiración consciente, que será guiada y acompañada del masaje sonoro.
Las dos sesiones incluyen aromaterapia con aceites esenciales.
La duración de cada sesión es de 1h. aproximadamente.