Neteja energètica personal

Tots som energia, tot és energia, el que diem, el que pensem, el que fem… tot està codificat a nivell energètic. Per això podem modificar la nostra energia. Però també som receptius a les energies que ens envolten i podem afectar-nos. També el nostre entorn, en nostre passat i el nostre llinatge familiar ens poden perjudicar a nivell energètic.

 

En què consisteix una neteja energètica

Les neteges energètiques serveixen per treure les energies danyoses, totes aquelles que ens afecten i ens fan vibrar en una sintonia més baixa.

La nostra energia vital es pot veure debilitada per molts motius; alimentació, pensaments, estats d’ànim negatius (depressió, estrés, por…), llocs, persones, etc.

Però la nostra energia i el nostre camp energètic es pot modificar, perquè estar vivint amb aquesta energia negativa o densa ens pot arribar a ser molt perjudicials per la salut, fins al punt de emmalaltir.

Una neteja energètica és extreure tot allò que ens és perjudicial, que ens fa vibrar a una densitat que no és la correcte i recuperar la nostra energia vital, això ens aportarà millor salut, estat d’ànim, sentir-nos millor amb nosaltres mateixos, estar en pau, descansar millor….

 

Quan ens hem de fer una neteja?

Moltes vegades, l’ambient en que ens movem, l’entorn de treball o fins i tot a casa, ens pot causar una vibració més densa, ens pot causar que energies alienes a nosaltres, se’ns aferrin i ens afectin, afectant-nos en la nostra salut i estat d’ànim.

També tenim estats d’ànims que no entenem, com pot ser cansament, malhumor, malestar, tristor, mal de cap, conflictes….

Si treballes o passes hores amb contacte amb altra gent, et pots sentir cansat/da, esgotat, de mal humor.

Tots aquest, són bon moments per fer-se una neteja.

Encara que no tinguis contacte amb altres persones que puguis considerar negatives o estiguis en un ambient agradable i harmoniós, també és aconsellable, ja que en una sessió de neteja, no solament es detecten les energies que ens afectes alienes, si no que es busques altres causes del nostre passat, de vides passades, patrons, entitats, fissures energètiques, qüestions kàrmiques… i moltes altres coses.

 

Com és una sessió de neteja energètica?

En una sessió de neteja presencial, primer es realitza una petita entrevista. A continuació s’explica detalladament en què consisteix la neteja, com treballarem i que haurà de fer posteriorment.

A partir d’aquí, la persona simplement es relaxa i comença la neteja. L’ambient en tot moment és relaxat i tranquil, perquè la persona pugui estar relaxada i fluir més.

En tot moment de la sessió i posterior es té el suport del terapeuta per al que es necessiti.

En una neteja a distància el procediment consisteix en la entrevista prèvia i s’informa del dia i la hora en que es realitzarà la neteja. La persona que la rep pot estar l’estona de la sessió en estat relaxat i receptiu o no.

Les sessions poden ser presencials a Vilanova i la Geltrú i a Olèrdola i també a distància.