meditació guiada + massatge sonor

La Meditació és un pràctica per ajudar a controlar la teva ment i així també, el teu cos, amb un objectiu beneficiós per la salut, tant física, mental, emocional i espiritual.

Els bols tibetans actuen a nivell vibracional, la seva freqüència està en ressonància amb la natura i l’univers. Ens ajuden a relaxar, estimular, netejar, equilibrar, harmonitzar….

Com és la meditació guiada i el massatge sonor?
Una meditació guiada on es treballarà amb la energia del perdó. Una energia amorosa que, moltes vegades, ens costa posar en marxa i no sabem com fer-la servir, però que els seus resultats són molts beneficiosos i positius per nosaltres i per tot el que ens envolta.

Has tancarà la meditació amb un massatge sonor amb bols tibetans per a tots els assistents, els bols tibetans ens ajudaran a acabar de relaxar, d’incorporar tot el que s’ha treballat, harmonitzar, de netejar i fluir.

 

Qui pot assistir?

Tothom pot assistir. És millor si has meditat abans, ja que en la meditació es demana un cert grau de concentració i atenció. Però si no has meditat mai, també ets benvingut/da, sempre és bon moment per començar! La energia fluirà igual i el treball també.

Pel que fa al massatge sonor, el requisit necessari és voler gaudir d’aquest meravellós viatge.

 

Quina és la durada i on es realitza?

El divendres 28 de febrer a les 19h.

La durada de l’activitat és d’1 hora , entrar, presentacions, explicacions, meditació, massatge i canvi d’impressions….

Es realitza al Centre L’Horitzó de Vilanova i la Geltrú, cal inscripció prèvia.

entra a veure la pàgina de facebook de l’Horitzó