Massatge geotermal

Aquest massatge està considerat un massatge relaxant i energètic. Harmonitza la nostra energia vital, per la qual cosa molts dels nostres dolors o problemes, s’eliminen.

En què consisteix un massatge geotermal?

El massatge geotermal, es realitza amb pedres de basalt calentes.

Al treballar amb pedres de basalt, les seves propietats naturals ens ajuden en la nostra part emocional. Aquesta pedra ens ajuda a connectar amb la energia de la Terra, ajuda a relaxar, ens ajuda a sintonitzar el cos i l’esperit d’una manera tranquil·la i també ajuda a linear tots els txakres.

Un massatge relaxant ens ajudarà a equilibrar la nostra energia i a obtenir o mantenir un estat harmoniós amb nosaltres mateixos.

El massatge geotermal actua també sobre la musculatura de la zona, relaxant-la, per la qual cosa allibera tensió acumulada i petits dolors de càrrega musculars.

En tot moment es crea un ambient agradable i suau per a què la persona pugui relaxar-se i desconnectar.

També s’utilitzen bols tibetans al final del massatge per acabar d’harmonitzar tota la energia i aconseguir una relaxació completa.

Quan és aconsellable fer-se un massatge geotermal?

Aquest massatge és ideal per moments d’estrès, ja que relaxa tota la musculatura d’on es treballa. Per desconnectar del dia a dia i retrobar-nos amb la nostra essència.

Un massatge és una bona manera de relaxar el cos i a més afegim la part energètica, per tant també és una bona manera d’harmonitzar els txakres.

No és aconsellable fer-se massatges geotermals les persones que tinguin problemes musculars severs o greus o de columna, com pot ser una hèrnia. Aquest massatge no és de fisioteràpia ni quiromassatge, és un massatge relaxant, treballem amb l’energia per trobar un equilibri.

Quins tipus de massatge hi ha?

Oferim massatge d’esquena, per relaxar tota la musculatura de la zona, lloc on sempre acumulem molta tensió.

I de cara, zona on també s’acumula molta tensió i està exposada a factors ambientals tot el dia. La cara és la nostra targeta de visita.

També pots demanar una sessió de massatge combo on tens massatge d’esquena i cara en la mateixa sessió. I també un massatge regal, per regalar a qui més vulguis.