Flors de Bach

Teràpia creada per Dr. Edward Bach, el qual tenia la filosofia de que totes les malalties tenen un origen emocional, per tant s’ha de tractar la causa d’aquest trastorn, no pas la malaltia en si. D’aquesta manera aconseguim arribar a l’arrel del problema. Cada Individu actua d’una manera diferents davant la mateixa malaltia, és per això que tractar la persona i no la malaltia en si, s’aconsegueixen millores a nivell emocionar i físic.

Qui pot prendre Flors de Bach?

Les Flors de Bach són essències de flors i plantes les quals tenen un efecte positiu davant de desequilibris emocionals. Per tan al ser naturals, tothom pot prendre Flors de Bach, nens, dones embarassades, avis….

Per a què podem prendre Flors de Bach?

Podem tractar qualsevol desequilibris, com pot ser: dolors físics, estats d’ànims (depressions, ansietat, pors, insomni, nervis, etc…) o moments puntuals com els nervis per exàmens o per alguna esdeveniment concret, dolors per ferida o operacions, pre i post operatoris… etc.

També realitzem crema amb Flors de Bach per dolors musculars, articulars i problemes causants de dolors físics.

Qualsevol moment és bo per començar un tractament amb Flors de Bach, quan sentis la necessitat, quan alguna cosa et costi o et faci mal (físic o emocional), en resum, quan l’ànima et demani ajuda.

La consulta:

Les sessions amb Flors de Bach consisteixen en una entrevista prèvia per obtenir informació sobre el “conflicte”, posteriorment es realitza el preparat i es comença amb la toma de les gotes.

Com que cada persona necessita el seu temps i la seva assimilació, pot ser que es necessiti més d’un preparat, depenen del cas i la persona.

Les sessions posteriors a la primera consisteixen en una altra entrevista per veure l’evolució i evaluar els resultats.

Les sessions es realitzen presencials a Vilanova i la Geltrú o a Olèrdola i també online (s’envia el preparat a casa de la persona consultant)