Flors de Bach per animals

Teràpia creada per Dr. Edward Bach, el qual tenia la filosofia de que totes les malalties tenen un origen emocional, per tant s’ha de tractar la causa d’aquest trastorn, no pas la malaltia en si. D’aquesta manera aconseguim arribar a l’arrel del problema. Cada Individu actua d’una manera diferents davant la mateixa malaltia, és per això que tractar la persona i no la malaltia en si, s’aconsegueixen millores a nivell emocionar i físic.

Les flors de Bach actuen a nivell emocional, arribant així a l’arrel del conflicte. Tractant cada animal de manera individual i particular.

Qui pot prendre Flors de Bach?
Les Flors de Bach són essències de flors i plantes les quals tenen un efecte positiu davant de desequilibris emocionals. Actuen a nivell vibracional, per això són totalment naturals i tots poden prendre Flors de Bach, des de animals joves o bebés, grans i totes les espècies. Tot ésser viu tenim la nostra energia i les flors equilibren aquesta energia per trobar la harmonia.

Per a què poden prendre Flors de Bach?

Podem tractar qualsevol desequilibri, com pot ser: dolors físics, estats d’ànims (depressions, ansietat, pors, nervis, etc…) o moments puntuals com els nervis per un viatge, un trasllat, una arriba d’un nou membre a casa o per alguna esdeveniment concret, dolors per ferida o operacions, pre i post operatoris, transicions… etc.

 

La consulta:

Les sessions de Flors de Bach consisteixen en una entrevista prèvia al responsable de l’animal per a obtenir informació del conflicte i del seu entorn, posteriorment es realitza el preparat i es comença amb la toma de les gotes.

Com que cada animal i cada casa és un món, l’assimilació dependrà de moltes causes, pot ser que necessiti un tractament més llarg o més curt. Això vindrà marcat per l’evolució de l’animal.

Les sessions posteriors consisteixen en revisar els canvis i evaluar els resultats.

 

A les sessions és aconsellable que l’animal estigui present, ja que així es pot extreure més informació. Les visites poden ser a domicili , a consulta i també online amb l’enviament del preparat de gotes a domicili.