conèixer els teus animals de poder

Hem de partir de la base que totes les coses de l’Univers tenen energia, esperit i vida. Podem dir que tant les pedres, la terra, l’aigua, les plantes, els insectes, els animals….. són elements vius, expressions de consciència, en regnes diferents (regne animal, vegetal, mineral….). Per essència totes les coses tenen la seva harmonia, per això estan en harmonia amb tot, entre elles, en el seu regne i amb tot l’existent al seu voltant (altres regnes, ser, energies….).

L’ésser humà també forma part d’aquest sistema universal, però hem perdut aquesta connexió, aquesta harmonia amb tot el que ens envolta i amb nosaltres mateixos. A diferència de totes les altres formes de vida, nosaltres hem d’aprendre a cercar aquesta harmonia, no som conscients d’ella al moment del nostre naixement.

Per això, un pas cap a trobar aquesta consciència col·lectiva ens la pot oferir els animals de poder o tòtems. Aquest animals, que són particular de cada persona, no són més que un reflex del nostre Jo més profund, són ànimes o guies que es presten a nosaltres per trobar la harmonia, aportar-nos les seves qualitats i saviesa ancestral per poder treballar amb elles.

 

En aquesta sessió treballarem amb una roda de l’harmonia; un cercle espiritual que es troba dins del nostre ser i l’expandirem cap a l’exterior perquè ens mostri els animals o tòtems que necessitem en aquest moment per poder cercar l’harmonia.

Connectarem amb ells perquè els tinguem present quan els necessitem. Podràs treballar amb els posteriorment quan ho necessitis, quan tu sentis, els teus animals temporals t’acompanyaran per ajudar-te, tu només has de connectar!

 

Les sessions es poden realitzar presencials a Vilanova i la Geltrú i a Olèrdola,.

Sessions individuals