conèixer els teus animals de poder

Hem de partir de la base que totes les coses de l’Univers tenen energia, esperit i vida. Podem dir que tant les pedres, la terra, l’aigua, les plantes, els insectes, els animals….. són elements vius, expressions de consciència, en regnes diferents (regne animal, vegetal, mineral….). Per essència totes les coses tenen la seva harmonia, per això estan en harmonia amb tot, entre elles, en el seu regne i amb tot l’existent al seu voltant (altres regnes, ser, energies….).

L’ésser humà també forma part d’aquest sistema universal, però hem perdut aquesta connexió, aquesta harmonia amb tot el que ens envolta i amb nosaltres mateixos. A diferència de totes les altres formes de vida, nosaltres hem d’aprendre a cercar aquesta harmonia, no som conscients d’ella al moment del nostre naixement. Un pas cap a trobar aquesta consciència col·lectiva ens la pot oferir els animals de poder o tòtems.

 

Què són els animals de poder?

Aquest animals o tòtems, que són particular de cada persona, no són més que un reflex del nostre Jo més profund, són ànimes o guies que es presten a nosaltres per trobar la harmonia, aportar-nos les seves qualitats i saviesa ancestral per poder treballar amb elles.

 

Com és una sessió per trobar els animals de poder temporals?

En una sessió treballarem amb la roda de l’harmonia; un cercle espiritual que es troba dins del nostre ser i l’expandirem cap a l’exterior perquè ens mostri els animals o tòtems que necessitem en aquest moment per poder cercar l’harmonia.

En el cercle farem ofrenes amb elements particulars per a carregar-los d’energia. Farem una petita visualització per equilibrar les nostres energies i amb l’ajuda de les cartes, escollirem les què seran els nostres animals temporals.

Connectarem amb ells perquè els tinguem present quan els necessitem, mitjançant una meditació.

Podràs treballar amb ells posteriorment quan ho necessitis, quan tu sentis, els teus animals temporals t’acompanyaran per ajudar-te, tu només has de connectar!

Posteriorment se t’enviarà la fitxa amb els teus animals de poder i un audio per a poder connectar amb ells quan ho necessitis.

 

Les sessions són presencials i individuals a Vilanova i la Geltrú i a Olèrdola.