Comunicació amb l’ànima animal

La comunicació amb l’ànima animal no és una teràpia. És una eina per comprendre a l’animal i ajudar en la convivència humà-animal.

 

En què consisteix?
Els animals no parlen en el nostre idioma, però si ens volen comunicar amb nosaltres. El conflicte es crea quan no entenem el que el nostre animal ens vol dir.
Una comunicació amb l’animal de l’animal consisteix en connectar amb l’essència de l’animal per comprendre els seus motius i poder així, ajudar-lo amb la convivència amb els humans.

Mitjançant diferents tècniques (comunicació animal, pèndol, tarot…) es crea un vincle i una connexió, a partir d’aquí i des del més profund amor i respecta, es comunica amb l’animal per a poder extreure informació per a poder ajudar-lo en el que sigui necessari. Sempre i exclusivament per al benefici de l’animal.

 

Per a quins casos es pot realitzar una consulta de comunicació amb l’ànima animal?

Solament es realitzen aquest tipus de consultes en benefici de l’animal i sempre i quan ell estigui disposat a permetre aquesta connexió.

Quan arriba una consulta per un animal, depenen del cas, s’aconsellarà una comunicació i amb la informació extreta s’aconsellarà el que es cregui més adient (flors de bach, etòleg, canvis de pautes…..).

Una comunicació es pot realitzar en:

  • pèrdues de l’animal per poder extreure alguna pista d’on es pot trobar o els motius de la seva escapada.
  • animals en transit, per acompanyar-los en el traspàs i realitzar el traspàs tal com vol l’animal.
  • en canvis de conducta, de comportament o hàbits, per intentar desxifrar què ho causa.
  • en malalties, per entendre l’animal com vol ser tractar i les possibles causes.
  • … i molts altres casos….

 

Com és una consulta de comunicació?

Les consultes de comunicació únicament es realitzen per al bé de l’animal.

Es realitza una petita entrevista amb la persona responsable de l’animal per a conèixer les causes de la seva consulta i es valora si és necessari la comunicació o és més adequada qualsevol altre teràpia. En cas de realitzar una comunicació, aquesta es treballa a distància, posteriorment es passa la informació a la persona responsable i les conclusions.

 

*És molt important que davant de qualsevol dubte amb el teu animal, acudeixis al veterinari. La comunicació en cap cas exclou el veterinari.